25 oktober 2014

SVHA ZA2 verspeelt koppositie tegen SKV

Vandaag is de wedstrijd tegen de middenmoter SKV7. Gezien de stand zou dit een niet te moeilijke wedstrijd moeten zijn, maar in de realiteit bleek dit anders. De wedstrijd begon gelijk op, beide kanten kleine kansen.

Halverwege de eerste helft krijgt SKV7 een makkelijk gegeven penalty na een lichte duw van Boris Ijkout. Even later een aanval die door zwak verdedigen een schot op het goal opleverde, de bal werd niet goed weggewerkt door onze keeper en dat was ook gelijk de ruststand.

De 2e helft werd niet veel beter, een vrije trap van Tim Veldhorst kwam tegen de hand van de verdediger aan in het strafschopgebied. De penalty werd genomen door Tim Veldhorst en door een fantastische redding van de keeper niet de aansluitingstreffer. De voetbalwet is meestal zo dat dan aan de andere kant het doelpunt valt en dit was ook zo, 3-0. Mede door sterk invallen van Bart van Brandenburg en een fantastische solo scoorde hij de 3-1. Even later kreeg Marcel Jansen nog een rode kaart door het neerhalen van een doorgebroken speler. Dit bleek de doorslag en dit en door het zwakke spel werd de eindstand 4-1.

Terecht verloren van een matige tegenstander, nu spelen we Zaterdag tegen Excelsior en hopen dat we nu een betere prestatie neerzetten!!