14 september 2015

SVHA 2 wint in spektakelstrijd van Bemmel

SVHA 2 begon het seizoen met 3 bekerwedstrijden tegen Barneveld 3 , Unitas ’28 2 en DSZ 2.

Barneveld 3 – SVHA 2 (4-2)

SVHA 2 – UNITAS ’28 2 (2-4)

SVHA 2 – DSZ 2 (1-0)

Op zondag 13-09-2015 stond de 1e competitie wedstrijd van het seizoen gepland. SVHA 2 – Bemmel SC 3. Een korte recap van de gespeelde wedstrijd. SVHA 2 begon zeer sterk aan de wedstrijd wat leidde tot een 3-1 voorsprong de 1e helft. Bemmel SC 3 nam de overhand in de 2e helft door goed druk te zetten op SVHA 2.

Na ongeveer 10 minuten spelen kwamen de tegenstanders terug op 3-2. SVHA 2 verloor de grip op de wedstrijd, na ongeveer 20 minuten in de 2e helft kwam SVHA 2 toch met een antwoordt en zorgde Stefan van Elk met een stevig schot voor de 4-2. Maar Bemmel bleef niet lang treuren om de tegentreffer en kwam snel terug in de wedstrijd en maakte nog binnen 5 minuten nadat SVHA scoorde de 4-3.

SVHA 2 kreeg het moeilijk en nadat Bas Peperkamp geel kreeg stonden ze ook nog met 10 man. Bemmel zag SVHA breken en problemen krijgen achterin en ging goed druk zetten en zo kwam Bemmel dicht bij de gelijkmaker. Bemmel kwam heel dichtbij 5 minuten voor tijd maakte Mustaba Mieri een belangrijke redding dat mogelijk voor de 4-4 had kunnen zorgen. Een hard schot vanaf de 11 meter wordt weggehaald en SVHA kon weer opgelucht adem halen.

Na 90 minuten gespeeld te hebben komt er nog één aanval van Bemmel. De bal wordt de 5 meter ingeschoten en door miscommunicatie tussen verdediger Leon Latte en keeper Mustaba Mieri kopt eerstgenoemde de bal bijna de eigen goal in. Gelukkig vliegt de bal net naast en fluit de scheidsrechter af voor de wedstrijd. SVHA 2 heeft moeten vechten voor de 1e 3 punten van het seizoen. Maar kan met een goed gevoel terugkijken. Volgende week volgt SDOO 2 uit.

SVHA 2 – Bemmel SC 3  ( 4-3 )